ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓ

varlak

31 augusztus 2022

Nincs hozzászólás

Kedves Vendégeink!

Az ősz közeledtével szeretnénk felhívni szíves figyelmüket pár izgalmas aktív kikapcsolódási lehetőségre vendégházunk környékén.

Szeptember 17-én (szombat) kerül megrendezésre a IX. Szendrői Gazdanap, V. Bódva-völgyi vadásznap, az eseményen főzőversenyre, sütemény sütő versenyre, házipálinka versenyre és még sok különleges programra Szendrő Város Önkormányzata a résztvevőket.

Október 1-én (szombat) a Szendrői Természetjáró Szakosztály szervezésében megrendezésre kerül a XVIII. „Szendrő körül gyalogszerrel” túra, amelynek az útvonala Abod és Galvács települések irányba, valamint az egyes távok a Rakacai víztározó felé is elhaladnak – a lelkes túrázók eltérő hosszúságú útvonalak közül válogathatnak.

A programokra sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Vendégházunk szobái az érdeklődők rendelkezésére állnak, a foglalásról érdeklődni a honlapunkon található elérhetőségeken lehet.

Var-Lak Vendégház Szendrő

Vendégházunk Borsod-Abaúj-Zemplén megye északi részén, a Szendrő hegység ölelésében, a Bódva folyó völgyében, az Aggteleki Nemzeti Park szomszédságában, megyeszékhelyünktől mindössze 39 km-re, Szendrőben található. A VÁR-LAK vendégház 4 igényesen kialakított, kényelmes lakószobából áll, bennük francia-, 2db egyszemélyes, vagy kihúzható ágy található. Bizonyos szobák kérés alapján pótággyal bővíthetők.

Legutóbbi bejegyzések

Kategóriák