SÜTÉS FŐZÉS

Sütés-főzés

Meguntad a szendvicseket? Estére valami különlegessel kedveskednél családtagjaidnak, barátaidnak? Mutasd meg mire vagy képes a konyhában, a kemence vagy a bogrács mellett. Mi garantáljuk a lehetőséget, biztosítjuk a felszerelést, és ha elakadnál ötletekkel is segítünk!

Szolgáltatásaink árai önköltségi árak, igénylés előtt érdeklődni a személyzetnél, vagy email címünkön lehet. Az egyes szolgáltatásokról számlát biztosítunk, a fizetés feltételei egyedi megállapodás részét képezik.

Lakoma
(piknik kosarak)

Kemence
A pizza, a hús vagy bármelyik kedvenc ételed teljesen más kemencében sütve. Recepteket itt is találsz:
https://cookpad.com/hu/kereses/kemence?event=search.typed_query

Sparhelt
Rengeteg streetfood ma sparhelten készül. Nem kell megijedni a nevétől, legjobban az otthoni tűzhelyre hasonlít, nem is kell vele máshogy bánni!

Bográcsozás
A bográcsozásnak évszázadok óta bizonyítottan közösségépítő hatása van. Az örök kedvenc, a paprikás krumpli pedig régóta a magyarok kedvenc bográcsos étele. Nézd meg, hogy készül: https://www.mindmegette.hu/paprikas-krumpli-bogracsban.recept/

Szalonnasütés
Szalonnasütés közben mindenkinek előjönnek a régi történetei. Neked is van a tarsolyodban egy-két jó sztori? Akkor ez a tökéletes módja, hogy megoszd barátaiddal!

A szalonnasütők típusai, akikkel biztosan találkozni fogsz a tűz körül!

  • Hűbelebalázs: Még nem is ég a tűz, de már tartja is bele a szalonnát. Általában nem változtatnak pozíciót, egy helyben ülnek végig.
  • A precíz: A kenyerén sosem fekete a zsír, az elkészült termék pedig egyenesen tökéletes: ropogós szalonnadarabok és vékony hagymakarikák.
  • Anyácska: Mindenkinek segít nyársra szúrni a hozzávalókat, illetve tartani azt amíg valaki elmegy a tűztől. Ő lesz az, aki biztos ad egy-két falatot a „Hűbelebalázsoknak”.
  • A főnök: A kezében sosem látsz nyársat, valahonnan mégis mindig van pöpec módon elkészített kenyere.
  • A művész: Ő az, aki művészien rendezi el kenyerén a hagyma- és szalonnadarabokat. Szinte sajnálja is megenni az eredményt.
Sütés-főzés - Várlak Vendégház Szendrő
Sütés-főzés - Várlak Vendégház Szendrő
Sütés-főzés - Várlak Vendégház Szendrő
Sütés-főzés - Várlak Vendégház Szendrő
Sütés-főzés - Várlak Vendégház Szendrő
Sütés-főzés - Várlak Vendégház Szendrő