SZOLGÁLTATÁSAINK

VÁR-LAK VENDÉGHÁZ

A vendégház 4 igényesen kialakított, kényelmes lakószobából áll, bennük francia-, 2db egyszemélyes, vagy kihúzható ágy található. A vendégházunkat elsődlegesen több személynek, családoknak, baráti társaságoknak szeretnénk ajánlani.

VÁR-LAK VENDÉGHÁZ

A vár „árnyékában” lévő házhoz óriási kert tartozik, telis-tele különböző fajta virágokkal és növényekkel, melyeket évszaknak megfelelően csodálhatnak meg a hozzánk ellátogató vendégek.

VÁR-LAK VENDÉGHÁZ

Barátokkal, kollégákkal, vagy tágabb családi körben szeretnétek összegyűlni? Itt a helyetek, nálunk 2 helyszín közül is választhattok!

VÁR-LAK VENDÉGHÁZ

Szendrőben étterem nem található azonban előzetes bejelentkezéssel igényelhető étkezés a vendég kérése szerint, melynek megrendelésében, egyeztetésében az Ön segítségére állunk.

VÁR-LAK VENDÉGHÁZ

A pihenésnek az aktív kikapcsolódás is része lehet. Több kikapcsolódási lehetőséget is kínálunk a hozzánk látogató vendégeinknek.

VÁR-LAK VENDÉGHÁZ

Sütés-főzés

Meguntad a szendvicseket? Estére valami különlegessel kedveskednél családtagjaidnak, barátaidnak? Mutasd meg mire vagy képes a konyhában, a kemence vagy a bogrács mellett. Mi garantáljuk a lehetőséget, biztosítjuk a felszerelést, és ha elakadnál ötletekkel is segítünk!

VÁR-LAK VENDÉGHÁZ

Szauna

Tudtad, hogy a szaunázásnak rengeteg jótékony hatása van? Nézzünk közülük néhányat!

VÁR-LAK VENDÉGHÁZ

Szabadtéri játékok

A játékok mindegyike a vendégház udvarán található! Tökéletes kikapcsolódást nyújt, nem csak gyermekek számára!