KAPCSOLAT

Elérhetőségeink

Név :

VÁR-LAK Vendégház

Cím :

3752 Szendrő, Part utca 6.

Megye :

Borsod-Abaúj-Zemplén

Telefon :

Antalné Fóris Irma: 06-70-3740-775

Telefon :

Antal Eszter : 06-70-331-2951

Email :

info@var-lak.hu

Shop rendelés :

rendeles@var-lak.hu

Ajánlatkérés online

  Megközelítés

  Autóval/kerékpárral:

  Szendrő közúton 26-os, majd Sajószentpéternél a 27-es számú főútra történő letéréssel érhető el, Szlovákia felől az 50-es (E571) főútról Tornánál letérve lehet megközelíteni. A Vendégházhoz legegyszerűbben a város központjában található, sárgára festett Unio Coop épületénél kell felfelé kanyarodni attól függően mely irányból érkezünk. Ezt követően 3. kanyarodási lehetőségnél fordulunk balra, mely egy igencsak meredek emelkedőre visz fel. De kitartás, ez már a Part utca, ahol is a dombra felérve jobb oldalon egy barna kerítéses ház az úti cél. (5-6 perc séta)

  Vonattal:

  Miskolc – Tornanádaska között közlekedő személyvonattal Szendrő-felső vasúti megállónál kell leszállni. Onnan a Bódva folyón át a Kovács úton kell tovább haladni egészen a város főteréig. Itt egyenesen tovább, szemben a polgármesteri hivatal melletti a köves parton felfelé kell gyalogolni. A domb a Part utcára visz fel, ahol a menetirány szerinti baloldalon már csak a megfelelő házszámot kell megtalálni az úti cél eléréséhez. (10-15 perc séta)

  Menetrendszerinti autóbusszal:

  Közvetlen autóbuszjáratok Miskolcról, Kazincbarcikáról, Edelényből, Jósvafőről érkeznek Szendrő, Fő tér megállóba. Itt található a sárgára festett Unio Coop épülete, ahol felfelé kell gyalogolni attól függően mely irányból érkezünk. Ezt követően 3. kanyarodási lehetőségnél fordulunk balra, mely egy igencsak meredek emelkedőre visz fel. De kitartás, ez már a Part utca, ahol is a dombra felérve jobb oldalon egy hosszú barna kerítéses ház az úti cél. (5-6 perc séta)