Kékfestő neszesszer 17×14×1cm

1150 Ft

Hogyan teremtsünk rendet egy női táskában, fiókban vagy a polcon? Különböző méretű mindentartóink bármit elnyelnek, legyen szó szükséges és fontos apróságokról, tollról, ceruzáról, sminkkészletről, kozmetikai szerekről, ékszerekről vagy evőeszközről.

A termék bélelt, steppelt, cipzárral záródik.
Mosható! A termék nincs beavatva, mosáskor a várható zsugorodás 2-4%.

 

Leírás

Webáruházban található „kékfestő” elnevezésű termékeink kézműves termékek.

Szeretnénk felhívni vásárlóink figyelmét, hogy az előállítás során a főbb méretek és alap megjelenés megtartása a cél, azonban a díszítő elemek, a színárnyalatok vagy a mintázatok változhatnak, mert a készítés nem egész végekből történik. Ezért a megrendelt termék megjelenése eltérhet a webáruházban feltüntetett képtől, illetve egymást követő megrendelések során is előfordulhat megjelenésbéli különbség.

A felhasznált vásznak kékfestő jellegűek /nem hagyományos módon készülnek/, ezáltal jobban tűrik a mosást, de a színt engedhetik. Mosás max. 40 C-on. lehetőleg elkülönítve kézzel, vagy gépben színfogó kendő használatával.

Amennyiben a rendelni kívánt termék nincsen raktáron, kérjük, a szállítási időn felül a megrendeléstől számítva 3-7 munkanapos gyártási idővel számoljanak.

További információk

Méret

16x7x10cm, 17x14cm, 22x9cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kékfestő neszesszer 17×14×1cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük